Bevezetés a bonbonkészítés rejtelmeibe - Csokoládéolvasztástól a késztermékig

 

November 26. szombat 15.00 óra
 
Ezen a szombaton az édesszájúaknak kedvezünk, ugyanis ez a délután a csokoládéról fog szólni: bonbonkészítő workshopot tartunk, ahol bárki elsajátíthat néhány otthon is alkalmazható fortélyt.
A másfél órás előadás résztvevői megtudhatják, hogyan készül az igazi bonbon, nemcsak megismerik a történetét, hanem ki is választhatják, hogy milyen ízesítésű töltelékkel készüljön el. Megtanulhatják a receptet és megismerhetik a bonbon öntés mozzanatait. A program végén mindenki ízletes bonbonokkal és kis csokoládékészítő mesterként tér haza.
 
A felejthetetlen gasztroprogramot az édes ínyencségek mellett a barátságos légkör és családias hangulat biztosítja.
 
Részvételi díj: 3.500ft/fő
 
Min: 15 fő – max: 25 fő
 
A programon való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, jegyek elővételben megvásárolhatóak a Munkácsy Emlékházban.
 
Jelentkezés a munkacsyhaz@gmail.com email címen lehet.