Kerékpárkölcsönzés

A gasztronómia és a kultúra mellett az aktív turizmus szerelmesei is megtalálhatják a számukra megfelelő kikapcsolódási lehetőséget.

A Munkácsy Emlékházban jelenleg mintegy 15 kerékpár áll a helyiek és a Békéscsabára érkező turisták rendelkezésre.

Legyen szó egy kisebb városnéző körútról, vagy egy nagyobb, a vármegyeszékhelyt és a szomszédos települések látnivalóit érintő bringatúráról, bátran segítünk terveik megvalósításában. Nem mellesleg, engedjék meg, hogy figyelmükbe ajánljuk, az Aktív Magyarország pályázatán 2023-ban "Az év kerékpárútja címet” nyert Wenckheim turista- és kerékpárutat. Nyomvonalán olyan, a Wenckheim család építészeti hagyatékához kötődő látnivalók válnak elérhetővé, mint a szabadkígyósi, a pósteleki és a gerlai kastély, továbbá a dobozi Wenckheim családi ág épített öröksége is.

A kerékpárút kezdő és gyakorlott bringázók számára egyaránt jó lehetőséget kínál a környék felfedezésére, az aktív kikapcsolódásra és a szabadban történő mozgásra, amely hozzájárul az egészséges életmód megőrzéséhez.
Biztosítjuk Önöket, kerékpárjaink méltó társaik lesznek látogatásuk során. Indulás előtt,azokat minden esetben méretre igazítjuk, és csak ellenőrzött, megfelelő műszaki állapotbanadjuk ki kezünkből.

Keressenek bátran bennünket!

A kerékpárkölcsönzés árai:

2000Ft. / fél nap (4 óra) 
3500Ft. / nap (8 óra) 
5000Ft. / 2 nap